Verkoper buitendienst (m/v)

Je bent klantgericht en hebt een drive om contact te leggen met potentiele klanten in heel Nederland. Je zorgt dat jouw doelgroep geïnformeerd is en krijgt een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten.

Je houdt ervan om acquisitie te voeren, voert moeiteloos verkoopgesprekken en hebt oog voor commerciële kansen. Je bent in je kracht als je snel kan schakelen en het beste advies kan geven. Als Verkoper buitendienst weet je wat potentiele klanten van Factotum nodig hebben, want jij stelt toekomstige klanten centraal in alles wat je doet.

Klinkt dit voor jou uitdagend? Lees dan snel verder.

Voor Factotum Media B.V. te Mijdrecht zoeken wij een Verkoper buitendienst die actief contact legt met makelaars in Nederland. Je wordt één van de gezichten van Factotum en optimaliseert de resultaten door dagelijks (telefonisch) contact op te nemen met potentiele klanten.

Wanneer je met de klant aan tafel zit vul je moeiteloos zijn/haar behoeften in door onze software – de Factotum Mediamanager – in heldere bewoording te belichten en commerciële kansen te benutten. In jouw verkoopgesprekken stel je de juiste vragen, overtuig je de potentiele klant om een licentie aan te schaffen én vraag je op het juiste moment om de order. Vervolgens zorg je er samen met onze Klantmanager voor dat nieuwe klanten een goede start maken door hem/haar wegwijs te maken in de Factotum Mediamanager.

Als de deal is gemaakt, moet deze natuurlijk worden vastgelegd en opgeslagen. De klant krijgt een file in het Customer Relation Systeem (CRM). Je maakt een bezoekrapportage. Offertes en orders krijgen een plaats in dit administratieve geheel. Zo bouw je de geschiedenis van de relatie met de klant op en kun je analyseren of je “eruit haalt wat erin zit”.

Je werkt in een team van professionals, maar bent heel zelfstandig. Factotum heeft een open en informele cultuur

Wat krijg je nog meer?

Naast een uitdagende functie met commerciële verantwoordelijkheden ga je deel uitmaken van een leuk team en hebt veel vrijheid. Je krijgt afwisselend werk in een leuke branche waar je gestimuleerd wordt je zelf steeds te verbeteren en te ontplooien. Bij jouw ontwikkeling zal persoonlijk leiderschap, contact en verbinding centraal staan. Een passend salaris, (deels resultaat afhankelijk), pensioenregeling, een auto, telefoon en laptop behoren tot de beloningsstructuur.

Nog steeds enthousiast?

Dan zoekt Factotum jou! Voor een goede invulling van deze functie vragen wij werk- en denkniveau op tenminste HBO-niveau. Je denkt in oplossingen en handelt – binnen de mogelijkheden van Facotum – in overeenstemming daarmee. Communicatieve vaardigheden, planningsvaardigheden en affiniteit met het inzetten van verschillende media zijn essentiële bagage voor deze functie. Een klant- en mensgerichte instelling is vanzelfsprekend. Naast pro-actief ben je flexibel, initiatiefrijk en hou je ervan de zaken praktisch aan te pakken.

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb je al zin om deze functie in te vullen? Neem nu contact op met Johan Maring via e-mail jmaring@factotum.nl