Vacature receptionisteVacature Gastvrouw / Receptioniste

Als Gastvrouw / Receptioniste (m/v) bied je een warm welkom en uitstekende service aan bezoekers en medewerkers van het bedrijf waar jij werkzaam bent. De kunst is om van hun bezoek een ervaring te maken die ze niet zo 1-2-3 vergeten. Daarnaast zorg je voor een perfecte registratie en schenk je een lekker kopje koffie of thee. Je reageert op e-mails en reserveert vergaderruimtes. Omdat je bij ons drie bedrijven vertegenwoordigt is elke dag anders!

Ga jij deze uitdaging aan?

MINC is op zoek naar een enthousiaste, gastvrije, en gedreven collega die graag hét visitekaartje van MINC en Factotum Media wil zijn. Daarbij ontvang je zakelijke klanten van PostNL in het Business Point, dat direct naast de receptie gevestigd is. Wil je graag aan de slag en past een fulltime baan (40 uur per week) waarbij je de ene keer overdag en de andere keer ‘s avonds ingepland wordt, goed in jouw agenda? Lees dan verder!

Profiel

Van nature ben je op en top een gastvrouw of gastheer. Je hebt ervaring in het bieden van uitstekende service (ervaring in de horeca/hotellerie is een pré). In alles wat je doet ben je oplossingsgericht en gefocust op kwaliteit.

Wanneer je de receptie ‘bemand’ voel je je hier helemaal verantwoordelijk voor, je houdt de receptie en ontvangstruimten ordelijk en opgeruimd. Bij de ontvangst ben je te allen tijde flexibel en behulpzaam. Je stemt jouw handelen goed af op de behoefte van de ander.

Eigenlijk ben je het stralende zonnetje bij binnenkomst. Je ziet er elke dag goed verzorgd en representatief uit. Je spreekt vloeiend Nederlands en noteert accuraat wie je aan de telefoon of balie spreekt. Bij doorverbinden speel je de naam en bedrijfsnaam volledig door aan je collega en als de betreffende collega niet bereikbaar is noteer en mail je daarbij het telefoonnummer en de vraag/verzoek.

Taken

In de functieomschrijving kon je al opmaken dat je takenpakket bestaat uit receptiewerkzaamheden:
– Ontvangen, registreren en verzorgen van bezoekers
– Correct aannemen van de telefoon
– Beantwoorden van eenvoudige vragen voor MINC en Factotum
– Tijdens daluren kun je eenvoudige administratieve werkzaamheden oppakken (telefoonlijst updaten,

In het Business Point handel je alle postzaken voor zakelijke klanten af; zij halen gefrankeerde en ongefrankeerde post bij jou op, je neemt postdiensten aan en reikt postdiensten uit, je verkoopt post-producten in grootverpakking en nog veel meer.

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb je al zin om deze functie in te vullen? Neem nu contact op met Roland Gort via e-mail roland@minc.nl