Mondelinge communicatie kunt u goed ondersteunen met onderscheidende print- én digitale media, welke u als makelaar in een handomdraai maakt met behulp van onze software. Media waarmee u opvalt én waarmee u een voorsprong houdt op de concurrentie.

Onze software, de Factotum MediaManager, levert u veel tijdswinst op, tijd die u bijvoorbeeld weer kunt gebruiken om uw strategie te finetunen of de operationele drukte de baas te blijven.

We koppelen de MediaManager, met uw CRM systeem zodat u de content (beeld en tekst) niet opnieuw hoeft te uploaden. Het enige wat u hoeft te doen is:


Media kiezen voor het object

Wie wilt u bereiken en welke media is geschikt voor het betreffende object? Het is een open deur, maar jongeren en adolescenten gebruiken andere media dan senioren. Laat hier uw keuze vanaf hangen en kies voor een goede mix van print- en online media zodat ze elkaar versterken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een buurtmailing, een brochure én een unieke website voor het object zodat de ‘reis’ van de klant naar uw kantoor goed wordt begeleidt.

 

 

Content plaatsen

Vanuit uw CRM systeem worden automatisch de betreffende foto’s en teksten opgenomen in de media die u gekozen hebt. Waarschijnlijk wilt u nog wat schuiven zodat precies die ene foto voorop komt. Met de gebruiksvriendelijke MediaManager is dit snel geregeld en kunt u ook verschillende opties uitproberen.

 

 

 

Media bestellen/publiceren

Bent u tevreden over de opmaak dan levert Factotum de printmedia on demand. Dit betekent dat wanneer u vanuit ons systeem media vóór 12.00 uur bestelt, dit dezelfde dag op de post gaat en u de printmedia de volgende dag in huis heeft. Heeft u bij stap 1 voor online media gekozen dan publiceert u dit dezelfde dag nog online.

 

 

Print en digitale media maken met de mediamanager

De WebHome Mediamanager is de ideale oplossing voor het maken en bestellen van al uw print en digitale media.

Wanneer we voor u aan de slag gaan, maken we templates van de door u gewenste media, volledig in uw huisstijl en volledig volgens uw wensen. Vervolgens maakt en bestelt u eenvoudig al uw media – zoals raampresentaties, buurtmailingen, flyers, online pdf’s en brochures.

De content voor uw publicaties wordt overgenomen vanuit uw CRM omgeving (kantoorautomatiseringspakket), want daar koppelen we de software mee. Onze software werkt het beste in de browsers Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari.

U surft naar webhome.factotum.nl en logt in met uw eigen inloggegevens. Heeft u nog geen account? Bel of mail onze Servicedesk via 0297 230 320 of info@factotum.nl en vraag er direct een aan.

 

Wanneer u hulp nodig heeft bij het gebruik van onze software, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Servicedesk factotum

 Servicedesk

Bel of mail ons via 0297 230 320 of info@factotum.nl.

Hulp op afstand

Met behulp van teamviewer kunnen wij in uw computer op zoek gaan naar de oorzaak. Uiteraard kunt u op uw scherm volgen wat we doen. Stem dit vooraf af met een van onze servicedesk medewerkers. Klik op bovenstaande visual Voor hulp op afstand voor Windows klikt u op bovenstaande visual. En voor hulp op afstand voor Mac/Apple klikt u op de appel:

Print en digitale media maken met de mediamanager

Handleiding

Klik op bovenstaande visual om de handleiding te openen.