Oog Onderscheidend communiceren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twee sleutels tot succes: uw kantoor onderscheiden én goed communiceren

Meer objecten in de verkoop zorgen voor hogere omzet. Om succesvol te zijn is het daarom het beste om zoveel mogelijk objecten in de verkoop te nemen en u als makelaar duidelijk te onderscheiden. Dat klinkt eenvoudig, maar de praktijk is een stuk ingewikkelder.

Lees onderstaande artikelen met (1) tips om uw bedrijf te onderscheiden (bron: marketingfacts.nl), (2) tips om goed te communiceren (bron: scientas) en (3) hoe u onderscheidende makelaars media maakt met behulp van onze software.

 

Onderscheidend vermogen

Wanneer de focus op onderscheidend vermogen gelegd wordt, worden organisaties eerder succesvol. Uit het onderzoek blijkt dat 82% van de onderscheidende bedrijven succesvoller is dan hun collega-bedrijven binnen de sector.

 

Lees meer

Mondelinge communicatie

Goed communiceren is voor iedereen van belang. Wie goed communiceert heeft een grotere kans om ingehuurd te worden voor het verkopen van dat ene toffe object of creëert een hechtere band met zijn of haar klanten.

 

Lees meer

 Media maken

Mondelinge communicatie kunt u goed ondersteunen met onderscheidende print- én digitale media, welke u als makelaar in een handomdraai maakt met onze software. Hiermee valt u echt op in de markt.

 

Lees meer